Hotel Spa Les Vinyes
Hotel Spa Les Vinyes
Slow Living & Slow Spa Les Vinyes Slow Living & Slow Spa Les Vinyes

Slow Food Les Vinyes

Som orgullosos d'anunciar que a partir del març 2014 formem part de Slow Food Km0, una xarxa mundial i creixent amb actualment 46 restaurants i cuiners a Catalunya!


Vol dir que oferim una cuina inspirant-se en el projecte italià de Km 0 i articulada en el marc de l'alimentació BONA , NETA I JUSTA .
Slow Food no només es dedica a protegir el menjar tradicional de qualitat , el cultiu sostenible i la biodiversitat vegetal i animal , sinó també a reduir el seu impacte en el medi ambient .


Oferim un menú del dia que consisteix en 3 plats d'entrants, 3 plats principals i 3 postres per compartir, cada plat ple de sabors , olors i textures .
Cada dia canviem el menú amb ingredients que són ecològics , de proximitat i de temporada .


A l'Ardidam us convidem a gaudir d'un ambient tranquil i romàntic .
Per nostres clients la cuina està obert cada nit de 21H a 23H .


Aquí podeu veure el
Menú i Carta de Vins .

 

Estamos orgullosos de anunciar que a partir del Marzo 2014 formamos parte de Slow Food Km0, una red mundial y creciendo con actualmente 46 restaurantes y cocineros en Cataluña.


Quiere decir que ofrecemos una cocina inspirándose en el proyecto italiano de Km 0 y articulada en el marco de la alimentación BUENA, LIMPIA Y JUSTA.
Slow Food no sólo se dedica a proteger la comida tradicional de calidad, el cultivo sostenible y la biodiversidad vegetal y animal, sino también a reducir su impacto en el medio ambiente.

Ofrecemos un menú del día que consiste en 3 platos entrantes, 3 platos principales y 3 postres, cada plato lleno de sabores, olores y texturas.
Cada día cambiamos el menú con ingredientes que son ecológicos, de proximidad y de temporada.
Con previa reserva.


En Ardidam os invitamos a disfrutar de un ambiente tranquilo y romántico.
Para nuestros clientes la cocina está abierto cada noche de 21H a 23H.

Aquí podéis ver el Menú y Carta de Vinos.