Slow Living & Slow Spa Les Vinyes Slow Living & Slow Spa Les Vinyes

Ultima hora

En aquest espai publiquem les últimes notícies, ofertes especials i activitats per la zona. Gràcies pel vostre interès!

 


En este espacio publicamos las ultimas noticias, ofertas especiales y actividades por la zona. Gracias por vuestro interés!

 

 

PER A VISITAR / PARA VISITAR

 

Montblanc ( a 20 km)

 

Montblanc és un dels més bells conjunts medievals de Catalunya, es tracta d’un dels punts de més interès de l’interior de la Costa Daurada i està situat al cor de la Ruta del Cister.

Actualment, Montblanc és la capital de la Conca de Barberà i té 6.480 habitants. És el centre comercial, industrial i de serveis de la comarca i la localitat més dinàmica S'ha convertit en un dels punts de l'interior de la Costa Daurada amb més interès des del punt de vista turístic.

Presenta un ventall ampli d'atractius: monumentals, naturals, gastronòmics, artesanals, de productoes agroalimentaris i d'esdeveniments d'interès.


Mes informació: www.montblancmedieval.cat

 
Montblanc (a 20 km)

Montblanc es uno de los más bellos conjuntos medievales de Cataluña, se trata de uno de los puntos de más interés del interior de la Costa Dorada y está situado en el corazón de la Ruta del Cister.
Actualmente, Montblanc es la capital de la Conca de Barberà y tiene 6.480 habitantes. Es el centro comercial, industrial y de servicios de la comarca y la localidad más dinámica ha convertido en uno de los puntos del interior de la Costa Dorada con más interés desde el punto de vista turístico.
Presenta un amplio abanico de atractivos: monumentales, naturales, gastronómicos, artesanales, de productos agroalimentarios y de eventos de interés.

Más información: www.montblancmedieval.cat

PER A VISITAR / PARA VISITAR


Santes Creus (a 8 km)

Petit poble format al voltant del recinte del monestir de Santes Creus, al llarg del carrer que dóna accés i al llarg de la riba esquerra del riu Gaià. A l'entrada trobem la creu de terme, d'estil gòtic (s. XIV) i amb una base bellament esculpida.

Al carrer principal hi ha el celler cooperatiu, modernista, actualment fora d'ús. Seguint aquest carrer, en el desviament per on surt la carretera que va a Aiguamúrcia, hi ha la coneguda arbreda de Santes Creus. Si seguim el carrer principal arribarem al recinte monumental, al qual s'accedeix per una portalada que ens permet entrar a la plaça de Santa Llúcia, on hi ha la petita església de Santa Llúcia.

Horari de 10 a 13'30 i de 15 a 19 h

 

Santes Creus (a 8 km)


Pequeño pueblo formado en torno al recinto del monasterio de Santes Creus, a lo largo de la calle que da acceso y a lo largo de la orilla izquierda del río Gaià. En la entrada encontramos la cruz de término, de estilo gótico (s. xiv ) y con una base bellamente esculpida.

 

En la calle principal está la bodega cooperativa, modernista, actualmente fuera de uso. Siguiendo esta calle, en el desvío por donde sale la carretera que va a Aiguamúrcia, está la conocida arboleda de Santes Creus. Si seguimos la calle principal llegaremos al recinto monumental, en el cual se accede por un portalón que nos permite entrar a la plaza de Santa Llúcia, donde está la pequeña iglesia de Santa Llúcia.

 

Horario de 10 a 13'30 y de 15 a 19 h